håndball norge spania

Prøv Viaplay nå og se direktesendt sport online på Viaplay. Danmark og Frankrike møttes tre timer tidligere.


Pin On Women In Sport

Norge ble gruppevinnere i gruppe 2 i hovedrunden og skaffet seg en kvartfinalebillett etter sliteseier 37-34 mot Nederland.

. Norge slo Russlands håndballforbund. Onsdag kveld var det duket for kvartfinale mellom Norge og RHF. Her finner du TV-tider for alle kampene som ble spilt under håndball-VM for kvinner 2021 i Spania.

6 hours agoSånn sett er Norge ute etter en aldri så liten revansje i kveld. Bomskuddene førte til full jubel i hallen i Granollers der det var snaut 5000 tilskuere. Beate Oma Dahle NTB Norges håndballjenter til VM-finale mot Frankrike.

Det betyr at alt ligger i potten også for det norske laget. Velkommen til Norges største guide til Håndball-VM 2021 som spilles i Spania. Håndball-VM kvinner pulje C i Castellón Spania tirsdag 3.

Tross mye bom offensivt levde de norske håndballjentene. De to nasjonene har ikke møttes etter den kampen. På vår hjemmeside finner du informasjon om feks spilleplanen for håndball-VM resultat TV-sendeplan sluttspillet og mye mer.

Håndball-VM kvinner hovedrunden gruppe 2 i Castellón Spania mandag 3. De øvrige kvartfinalene spilles slik. 6 hours agoNORGE - SPANIA 27-21.

1 day agoVertsnasjon Spania er motstander. Hvorfor kjenner vi deg igjen. Håndball-VM kvinner pulje C i Castellón Spania tirsdag 3.

Nederland Norge 34-37. Så er det klart for et sluttspill. Håndball er en lagsport som gir oss mye spenning i løpet av året ofte fordi Norge er en historisk god håndballnasjon.

Gå aldri glipp av håndball på tv i dag i morgen og tiden fremover. 6 hours agoNorge er klar for VM-finale i håndball for første gang siden 2017 og får muligheten til å vinne turneringen for første gang siden 2015. Ønsker du å se Norge - Spania Håndball Håndball-VM kvinner.

Det betyr at det er kanalene TV3 og Viasat 4 hvor kampene blir vist. Norge RHF 1730 Frankrike Sverige 2030. 6 hours agoCASTELLÓNOSLO VG Norge Spania 2721 Katrine Lunde 41 stengte buret bakover og i den andre omgangen herjet håndballjentene med Spania.

Dermed blir det en finale mot Frankrike på. Rettighetene til å kringkaste mesterskapet i Norge eies av Nent Group. VM-toget forsvant ut av syne for Spania.

2228 Norge kan møte Spania i VM-semifinale. Håndball på TV og Live Stream. Norge var favoritter mot vertsnasjon Spania før kveldens semifinale.

Håndball-VM for kvinner spilles i perioden 1. Det er ingen tidsforskjell mellom Norge og Spania så man slipper å bekymre seg for ugunstige spilletider. 6 hours agoNora Mørk jubler etter en scoring i VM-semifinalen i håndball mot Spania.

Resultatet gjør at Nederland og Norge har sju poeng mens Sverige står på seks. Nora Mørk tok VM-styringen og så ut til å skyte Norges håndballjenter til kvartfinale men Sverige klarte 30-30 i sluttsekundene. I gullkampen venter den ferske OL-mesteren Frankrike.

Norge er klar for VM-finale i håndball for første gang siden 2017 og får muligheten til å vinne turneringen for første gang siden 2015. TV3 har snust på milliontall for de siste norske kampene i mesterskapet. Norge er klar for finale i håndball-VM.

Selvsagt kan du også lese mange nyheter om Norges kvinne- og herrelandslag. I tillegg er det mulig å streame alle møter fra. Danmark Brasil 1730 Spania Tyskland 2030.

- Strålende Norge er klare for VM-finale etter fredagens triumf mot vertsnasjon Spania. Schibsted-konto tidligere SPiD er vårt digitale påloggings- og betalingssystem. Spania kom nærmere og nærmere etter at det norske angrepsspillet gikk i stå mot slutten av omgangen.

Norge - Spania Til VM-finalen. Katrine Lunde Silje Solberg Henny Reistad 2 Emilie Hegh Arntzen Veronica Kristiansen 5 Nora Mørk 4 Stine Bredal Oftedal 5 Malin Aune 4 Kari Brattset Dale 7 Vilde Ingstad Moa Högdahl 1 Marit Røsberg Jacobsen 1 Camilla. Ikke lenge etter var Norge oppe i 19-15 20-16 21-16 og 22-16.

Nikola KrsticNTB Av Espen Hågensen Rusdal. VM i håndball finenr sted i Spania 2. NENT Group har de norske tv-rettighetene til håndball-VM som betyr at at EM og VM sendes på TV3 Viasat 4 og Viaplay.

Husk å få med deg håndball i sommer-OL. Se fullt program lenger ned i saken. Norge Romania 33-22 17-11 Ciutat de Castelló.

Velkommen til livdekningen av håndballjentenes VM-semifinale. Men det ble så til norsk 17-14-føring etter at variable Henny Reistad hadde scoret to ganger. Her er oversikt over håndball kamper med fra klubb- til landslag.

Spania kommer til semifinalen med syv strake seirer i VM mens Norge har vunnet seks kamper og spilt uavgjort mot Sverige. Se alle kampene i år. 27-21-triumf mot Spania Norge stilnet hjemmepublikummet og sikret VM-finale i håndball med 27-21 over Spania.

2 days agoNorge vant kvartfinalen mot RHF og tok seg videre til semifinale i VM hvor de møter Spania fredag kveld. Spania-spøkelset fortsetter for Norge. Nora Mørk under semifinalen mellom Norge og.

Håndballjentene møter Romania Kasakhstan og Iran i VM i Spania. De spanske håndballkvinnene er videre til semifinalen i VM på hjemmebane etter. For å se hvem som sender kampene viser vi til vårt tv-skjema for Håndball-VM der samler vi alle informasjonen.

Veldig bittert Sist Norge slo Spania i håndball for herrer var Sagosen to år og Magnus Abelvik Rød var. Norge spiller i Castello. 5 hours agoNorge hadde ypperlige muligheter til å ha med en sikker ledelse inn til pause men det ble misbrukt to straffekast da Norge hadde tre mål å gå på.


Handballjentenes Tropp Til Vm I Spania Handball No


Handball Vm Arntzen Tilbake Etter Ol Vraking


31eahcmsxillvm


Handball Ladies Wm Norway Spain Imago


Norge Spania Handball Vm Kvinner Stream Handball Pa Viaplay


Handball Ladies Wm Norway Spain Imago


Camilla Herrem Of Norway Looks Dejected After Defeat In The 2013 Women S Handball Norway Handball


Norway Russia Bronze Handball Final World Women S Championship 2019 Youtube


Ny Norsk Malorgie I Handball Vm Slo Puerto Rico 43 7 Abc Nyheter


Billettene Til Vm I Spania Er I Salg Handball No


Pin Pa Sport


Nora Mork Instagram Noramork9 Stregspiller Handball


Fwnwmziutftazm


Knepent Tap For U Jentene Mot Spania Handball No


Sport Handballjentene Norge Lekte Seg Til Kvartfinale


2pddfyb1friuqm


Ycrjzgoxbzkv6m


Handball Ladies Wm Norway Spain Imago


Handball Ladies Wm Norway Spain Imago

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel